11 april 2010

PÅSKLOVSUTFLYKT

Nu är påsklovet över och det blev väl inte riktigt vad vi tänkt oss :(
Själv låg jag mest i sängen, barnen fick ta hand om sig själva och varann och det hela slutade med J2 fick gå tillbaka till dagis de två sista dagarna...Men en liten utflykt hann vi i alla fall med.


Tur att vi har skogen precis utanför, så det är lätt att ge sig ut.


Och det räcker med några kex så kan man kalla det picnic! :)Både J1 och J2 älskar att vara ute i skogen.Det här borde vi göra oftare!


Kram

6 kommentarer:

 1. I bland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Skönt i alla fall att du är piggare nu. Ja, man behöver ju inte åka så långt för att det ska bli en utflykt. Gå upp i skogen, cykla några hundra meter. Jag brukar också fråga mig själv varför vi inte tar oss tid oftare. I dag blev det picknick på gräsmattan, det går bra det med. Jag är så förkyld, men känner att jag måste till jobbet i alla fall. På tisdag ska jag vara hemma med Alice som ska dra ut en tand. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Som sagt, livet blir inte alltid som man tänkt sig!:)
  Ni får vara glada över det ni gjorde i alla fall och sedan är ju det viktigaste att du mår bättre.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gu jag blir så... tycker så synd om dig! Tänker ofta på dig och undrar hur det är med dig... Känner att vi fått nån sorts kontakt här i blogglandet! Tänk att livet bara kan ändras och man känner att det finns inget man kan göra... Men kämpa på det kommer att bli bra! Lots of love! Din vän Åse

  SvaraRadera
 4. Jag förstår att du kämpar med något men vet ju inte exakt vad. Men så är ju livet allt kan inte gå på räls tyvärr, och man får hoppas att man lär sig något av det man går igenom. Det är ju genom svårigheterna man lär sig sägs det.
  Jag känner med dig och ska tänka på dig och ge dig av min egen energi så gott det går.
  Många kramar Pernilla och stå på dig.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Det verkar inte ha gått någon nöd på dem ändå =) och de verkar så fina mot varandra.

  Stor kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Ibland blir det inte som man har tänkt sig (brukar alltid min mamma säga)... men det löser sig alltid ändå (brukar jag kontra med). Och även om planerna blir annorlunda kan det ändå mynna ut i något bra.
  Och ni verkar ha haft det mysigt trots allt. Kanske är det just det vi alla borde bli bättre på – att glädjas åt de små sakerna som blir av istället för att gräma oss över de stora som uteblir.

  Krya på dig, kram Linda!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!