09 april 2010

GLAD IDAG :)

Det blir glest mellan inläggen ett tag framöver, tror jag. Och jag är ledsen att jag är dålig på att titta in hos er just nu.
Jag är fortfarande väldigt trött, men det största problemet är att jag inte klarar mer än ungefär 10 minuter framför datorn i taget. Titta på TV, läsa eller använda datorn fungerar inte alls, då ögonrörelserna gör mig yr :(

Men trots att det inte är mycket bevänt med bloggen för tillfället har jag lyckats få 2 st awards. Hur glad blir man inte då!?! :D

Denna award fick jag från söta Sara, med bloggen Hemma hos Pemmel. Sara är så härligt positiv och jag blir alltid glad av att besöka hennes blogg!


Denna award fick jag av Grodmamman med bloggen En grodmammas vardag. Där får man ta del av just vardagen så som den är, dvs inte alltid helt perfekt. Det tycker jag är så skönt, för där kan jag känna igen mig! Grodmamman är dessutom en av mina mest trogna läsare och generös med kommentarer, vilket alltid gör mig lika glad!:)

Den här gången väljer jag att inte följa de regler som kommer tillsammans med awarden, när det gäller att skicka den vidare. Istället vill jag ge dem till alla er som fortsätter tittar in här (trots att det inte händer så mycket) och till alla som skrivit så otroligt snälla, omtänksamma och uppmuntrande kommentarer till mig. Tänk att "okända" bloggvänner kan betyda så mycket!

Ha en riktigt skön fredag!

Kram

10 kommentarer:

  1. Jag håller med dig, bloggandet ger mycket glädje och energi. Och det är just vad jag brukar säga när folk frågar hur jag orkar och hinner blogga också... men det är ju just för att det ger mycket mer energi än det kräver.

    Jag kan intyga att Sara är precis lika positiv i verkligheten, mina fina underbara lillasyster... =)

    Krya på dig och kram!
    Linda

    SvaraRadera
  2. Hej där Pernilla!
    Vad tråkigt att du känner dig så där trött, hoppas du vet vad du ska göra för att du ska må bra igen.
    Ibland måste man bara gilla läget trots att det är jobbigt. Jag blev glad att se livstecken från dig i alla fall. Grattis till awarderna.
    Kram på dig
    Lena

    SvaraRadera
  3. GRATTIS!!! Det där behöver du nu = )! Det är tufft att ta sig igenom sånt där, men du är ju en riktig fighter. Sköt om dig ordentligt!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  4. Sitter här med ett fånigt leende på läpparna!:) Blev så glad över dina ord om mig och min blogg!
    Jobbigt att ha det som du, hoppas verkligen att det blir bättre snart.
    Ta hand om dig!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Du har nog förtjänat de awarden väl! Hopas det blir bättre med ögonen!
    :)

    SvaraRadera
  6. GRATTIS till dina awards:)))
    självklart är du värd dom!!!
    Hoppas du snart känner dig piggare och bättre.
    kram kram och Trevlig Helg!

    SvaraRadera
  7. Hej hej!
    Åh vad kul att du blev så glad =)
    Men du förtjänar awards din blogg är ju så mysig och du gör så fina smycken ;)

    Hoppas att du får en mysig helg!

    Kramar ifrån mig

    SvaraRadera
  8. Hej Pernilla!
    Vill bara berätta för dig att det är när man är lite nere som ens vänner bär en i livet. Det är det du har oss till- dina vänner här.
    Du är värd alla mysiga kommentarer du kan få.
    Ha det så gott, vännen

    kram tessan

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Tack för din fina kommentar på min blogg. Blev sååå glad! Har kollat in på din blogg nu och den är ju bara så mysig med härliga recept, bilder, kanonfina smycken mm! Vad duktig du är!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  10. Men va roligt med så fina awards! Grattis! Känn ingen press över att blogga. Vila dig istället. Vi finns kvar här nu du har ork. Kram

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!