19 mars 2010

HELGTIPS!

Ni som ville ha receptet på världens godaste Chocolate chip cokies - här kommer det!


Bilden är klickbar för bättre läsbarhet!



Det är ett jätteenkelt recept, man behöver inte ens bli kladdig om händerna!

  • Rör smöret mjukt, tillsammans med socker och farinsocker.
  • Blanda mjöl och bakpulver och rör ned det tillsammans med de övriga ingredienserna.
  • Klicka ut på bakplåtspapper.
  • Grädda i 200 grader, 8-10 min. (Kakorna ska vara knapriga i kanten och sega i mitten!)

Uppdatering: Glömde att säga att man kan använda flytande margarin istället om man vill. Då går det ännu snabbare och lättare!

Lycka till!


27 kommentarer:

  1. Spännande! Kanske klarar tom jag detta recept?!

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla gulliga Pernilla, vad du är söt. Nu blir det till att prova.
    Nu på morgonen har jag faktiskt gjort bakelser som jag fick lust att bjuda på senare när jag får besök, kul att baka.
    Ha en toppenfin helg och du det var ett riktigt skitjobb.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Lät intressant med din fotobok! Och receptet skall jag definitivt prova. Jag älskar de där kakorna. Brukar ha amerikanska släktingar att ta hem åt mej när de kommer på besök :O)
    Skön helg! Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Härlig blogg, fina bilder, härliga idéer, ska pröva dina recept;) ha en bra helg
    Kramen Ulrika

    SvaraRadera
  5. Vilken skärpa!
    Hum, det där att slippa bli kladdig om händerna tilltalar mig mest! *ler*
    :)

    SvaraRadera
  6. Det blir nog lite bakning i helgen... Det lät jätte smaskigt! Trist att du inte hittade ram i rätt storlek till din fina bild. Det är väl konstigt att det inte finns ramar i den storleken då det tydligen är en standardstorlek för fotoförstoringar?

    Jag börjar med mina lediga fredagar i april. Det ska bli såå skönt. Tyvärr blir det väl mest trista måsten som kommer utföras då. Men skönt att ha det gjort innan helgen. Jag får ju inte ha Astrid på dagis om jag är ledig annars hade jag gärna åkt och tränat. Ska försöka ta mig i väg till Himlas olutlet och Fullerö i helgen. Min man är i fjällen så barnen måste med, annars är det ju trevligt att gå och strosa i de butikerna utan att passa så de inte river ner en massa porslin *ler*. Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Det låter väldigt gott.Kanske något man måste prova på.
    Ha en skön fredag! Kram Kicki

    SvaraRadera
  8. Detta receptet ska jag skriva ner och pröva någon gång. Snabbt och smidigt gillar jag!! :)

    Ha en trevlig helg!
    Kramelikram

    SvaraRadera
  9. Kolla på Eniro (Gimogatan 1). Kör Börjegatan, samma väg som man kör till bilbesiktningen, men nu kör du åt andra hållet. Sväng av vänster på Fyrisvallsgatan (mot Fyrishov) precis innan järnvägen. Du har en byggbutik till vänster och en lågprisbutik tillhöger där du ska svänga. När du svängt in på Fyrisvallsgatan ligger Himla direkt på höger sida. Gimogatan är en liten gata som går in till höger. En bilmek ligger vägg i vägg. Det är lite dåligt skyltat utanför men det är en massa folk i rörelse där och det kan vara svårt med parkering. Du får kolla öppettider på nätet tors-sönd men jag vet inte vilka tider det är.

    Vi bor 15 km från stan mot Enköpingshållet. Kram Stina

    SvaraRadera
  10. Åh tack! SÅ gått det låter! :)

    Du tar så otroligt vackra bilder och ja kan stänka att din bakbok kommer bil jättfin. Vilken bra idé förresten!

    Ha en riktigt fin fredag!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  11. Åh, tack för receptet. Det ska jag nog testa redan nu :-)) På dina bilder ser de supersmarriga ut.

    SvaraRadera
  12. Jag har ett liknande recept fast i mitt är det även havregryn.
    Ha en bra fredag!
    Kram

    SvaraRadera
  13. oh, min man skulle bli överlycklig om jag gjorde sådana till honom.

    SvaraRadera
  14. Ha en skön helg! Åse
    (tänker inte kommentera kakorna för de ser aldeles för goda ut...)

    SvaraRadera
  15. Hallå vännen....Vilka fina bilder på kakorna. Hihi klart att du är en mästerfotograf. Skall testa kakorna ser så goda ut. Ha en skön kväll.
    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  16. Yes baby! Me like a lot!

    Tack ska du ha och god helg!

    :)
    Emma

    SvaraRadera
  17. Du har rätt! De blev underbart goda!! :) Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  18. Tack för receptet, det måste jag prova!
    Ha en toppenhelg!
    Kram Therése

    SvaraRadera
  19. Vilket gott recept! Jag är ju svag för chokladkakor så jag bara måste prova. Och visst är du en mästefotograf. I alla fall väldigt duktig!

    Ha en härlig helg!
    Kram
    Cathrin

    SvaraRadera
  20. Hej!

    Wow jag måste prova det receptet!!Jag älskar Leila men just dom kakorna i hennes bok var inte så toppen faktiskt!Nu måste jag prova dina, och vilken underbar bild på din recept samling!!!Den skulle vara jättefin som omslag på din bok!!!Och varför bara till dig själv, dela med dig och satsa på att ge ut den vet ja!!

    Många kramar Veronica.

    SvaraRadera
  21. Mums vad gott! Men jag ska hålla mig ifrån allt sånt där nu, suck;-) Kram Sofia

    SvaraRadera
  22. Vilken underbart rolig idé att göra sin egen bakbok! En jättebra och rolig present! De där kakorna ska jag nog ta och ge mig in på, ser så gott ut.

    Ha en skön fortsättning på helgen!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  23. Jag har testat kakorna nu, men de blev inte alls lika fina som dina....men goda! Hmm jag måste nog prova igen.
    Hur många brukar det bli på en sats?

    SvaraRadera
  24. Disse kakene så utrolig gode ut, men siden jeg er norsk, skjønner jeg ikke helt forskjellen mellom farinsocker og socker... Er farinsocker det vi kaller melis?

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!