06 februari 2010

SMYCKEN, MYS OCH MELODIFESTIVAL

Idag är en härlig dag! Sovmorgon och hela familjen är hemma. Idag ska det bara mysas! Och i kväll är det så klart Melodifestivalen som gäller!:)



Jag börjar känna mig lite bättre och orkar vara uppe och det känns skönt. Måste ju hinna tvätta och packa om, för imorgon bär det av till Danmark.



Idag ska jag också göra färdigt alla smycken som ska levereras innan Alla Hjärtans Dag. Jag har fått många beställningar och det är verkligen jätteroligt! Jag har även fått några andra beställningar på namnsmycken, som verkar vara väldigt populärt just nu. Fler exempel på stansade smycken kan du se HÄR.



Göra smycken och mysa med familjen - så mycket bättre kan man väl inte ha det?! Det är vardagslyx, det!
Hoppas ni alla också har en riktigt mysig lördag!

Kram Pernilla

8 kommentarer:

  1. Verkar som ni hade en underbar tid i London! Roligt med gästbloggare. Verkar som de hade en mysig helg hemmavid! Snygga bilder också. Jag har kommit fram till att stadsbilder (och bilder överlag)ibland blir så mycket tjusigare i svartvit eller brun färg!! :) Ha en trevlig vecka i Danmark!

    p.s vad kul att du fått många smyckesbeställningar!! Är själv också sugen på att beställa något här framöver om det går lätt att fixa leverans hit till grannlandet!

    SvaraRadera
  2. Härlig dag du verkar ha! Här har vi åkt skidor, jag och sonen.
    Ha en bra vecka i Danmark.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj, vad du far runt! Blir riktigt inspirerad och börjar så smått planera för en utflykt till påsk. Inget dyrt men kanske hyra en stuga och åka skidor, grilla korv och så... Åh, vill oxå åka till London! *hihi*
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  4. Du er så flink, smykkene er vakre.♥ Jeg holder litt på selv, men er på langt nær så dyktig som du! Her er det også Melodifestivalen som står på programmet i kveld - og sushi:) Ha en fin kveld! Klem Heidi

    SvaraRadera
  5. Oj vad mycket du har skrivit jag har lite att läsa igen, Massa kul från London.
    Kul att du fått många beställningar det är klart. du har ju så fina smycken och bilderna gör att de kommer fram fint.
    Ni får ha en trevlig melodifestival kväll./Mia

    SvaraRadera
  6. Men vad du reser! London lät inte helt fel, Danmark skulle också vara kul. För min del blev det Grillby i dag, inte så långt bort men ändå... Ser att din pojke har skaffat blogg. Min Alice som är 8 år har också skaffat en. Vi måste kolla in Jonathans. Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Vad mysigt allt låter, öch skönt att du mår bättre nu. Lycka till i Danmark.
    Dina smycken är så fina och jag ska beställa av dig så småningom måste bara se till att få in lite pengar vilket är ett måste just nu, kanske min utställning genererar lite vi får se.
    Jessica Anderssons låt gillade jag verkligen mycket.
    Kramar Lena

    SvaraRadera
  8. Hej Vännen!
    Här tittade vi oxå på MF, tyckte ni att rätt låtar gick vidare?? Vi röstade på Salem och Jessica och de klarade ju sig bra:)

    Vad kul att du fått många beställningar på dina vackra smycken!

    Ha det så bra i Danmark nu!

    PS Jag fick ditt mail och har svarat:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!