07 januari 2010

VINTER

Okej, det var visst inte alla som höll med mig om att det är underbart att det är vinter... Och bara för det kommer här ännu en vinterbild ;)

Jag tycker det är så vackert i skymningen när allting får ett blått skimmer över sig...

Det här med vintern - alltså, så här är det. Jag är definitivt ingen vintermänniska. Jag fryser jämnt, jag saknar ljuset och jag avskyr att sätta mig i en kall bil som det tar en kvart att värma upp:(

Våren, däremot, är underbar. Och sommaren är fantastisk! Men en snörik vinter är sååå vacker.
Och det är ju faktiskt ingen idé att längta för mycket efter våren redan nu - den kommer ju ändå aldrig i januari. Då är det bättre att leva i nuet och njuta av det som är fint just nu. Försöka i alla fall...

Hänger ni med? Det blev lite snurrigt det här, så jag tror vi avslutar den här diskussionen! Över till något annat!

Nämligen min header. Är det någon som vet varför ramen faller bort på höger sida. Det har sett ut så från första början och jag tycker INTE om det? Kanske någon vet hur man fixar det?

Till slut vill jag bara tacka alla som tittar in här. Häromdag var det besöksrekord för min blogg med exakt 100 besökare. Känns verkligen jätteroligt:D

Kram Pernilla

10 kommentarer:

 1. Instämmer helt i ditt resonemang kring årstiderna.
  O ska det nu vara vinter kan det ju faktiskt vara VINTER.:)

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 2. Kan det vara så att du gjort din header lite för stor för att få plats...? Kanske kan du testa att krympa den lite lite..? Vild gissning, och den enda jag har.. =O
  Vinterbilden är vacker, MEN bilderna från Tine K är snäppet vackrare!! Kan nästan inte slita mig från de bilderna... ljuvligt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. jag håller också med om årstiderna! ingen vits att sukta efter det som ändå inte kommer förrän senare.
  angående ramen låter jag frågan gå vidare till någon som vet bättre. jag tog helt bort ramen från min header eftersom den betedde sig lika korkat smo din.
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 4. Det är nog så att din header är lite för stor. Om du minskar måttet på den lite så kommer din ram att synas. Har varit utråkad för det där själv.
  Jag har märkt att det här med vinter och vår kan väcka debatt hos bloggarna :) Men det vet vi att efter vinter kommer vår ;O)
  Ha en riktigt bra dag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. nu ser headern riktigt snygg ut :)

  SvaraRadera
 6. Självklart är vår och sommar bäst, men jag ser det precis som du att det är lika bra att njuta av avrje årstid, vi kan ju ändå inte göra något åt det just nu.
  Vackert är rätta ordet.
  Jag har alltid varit svag för vackra vinterbilder det är liksom trolskt på något vis.
  Kramar till goa tjejen
  Lena

  SvaraRadera
 7. hej nilla! jag har så dåligt minne, så jag kommer inte ihåg hur jag gjorde, men kolla den här länken och se om den kan hjälpa dig på något sätt. ta först en kopia av din gamla html och spara den innan du börjar mixtra :)
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 8. fniss, jag glömde länken. där ser du hur vilket dåligt minne jag har :D

  http://www.aspsidan.se/default.asp?page=forum&fp=showPost&pId=456356

  SvaraRadera
 9. Håller helt med dig om att vintern är otroligt vacker. Tycker att alla i min närhet klagar på vintern och jag förstår dem. Det är jobbigt att ha långkalsonger när man går mellan värme och kyla och nu ska ju elpriserna gå upp också men ack så vackert det är ute! Snart borde man kunna åka lite skridskor också.

  Var årstid har sin charm.

  /A-C

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!

  Håller fullständigt med dej. Jag älskar våra årstider och är så glad att vi har dem. Och en sådan här vinter - som är vinter på riktigt - var så länge sedan vi hade. Tycker det är jättehärligt - särskilt när man snart skall åka ifrån den:)

  Ha en mysig helg - kramar!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!