04 januari 2010

UNDERBARA SNÖ

Vi njuter så av all den vackra snön och jag kör ut barnen varje dag för att leka. Sån tur är har de inte så mycket emot det! Själv tycker jag det är lite väl kallt just nu och till råga på allt har jag blivit förkyld :(

Annars är det lite med vinter och snö som med sommar och sol. Men vet aldrig hur länge det varar och det är bäst att skynda sig ut och försöka utnyttja dagarna optimalt. Kan tom bli lite stressad för att jag inte vill missa nåt! Det är tur att vi har skogen alldeles utanför så att jag kan sitta kvar framför brasan och bara behöver titta ut genom fönstret för att njuta av det vackra vinterlandskapet :) Vardagslyx!

Som sagt, barnen har i alla fall inget emot att vara utomhus, så idag visar jag några bilder på dem.

Kram Pernilla

9 kommentarer:

 1. Jaa, det gör verkligen skillnad att slippa se julgransfoten!

  Jaa, fjärilarna var en ganska mysig kontrast till den annars ganska kalla granen! Det känns lite sommrigt!

  SvaraRadera
 2. Underbara vinterbilder! Så skönt att kunna kika ut på skogen, det är livskvalitet!

  Ha det bra!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder och vackra barn. De har så fina färger! :)

  kram
  emma

  SvaraRadera
 4. Vilka fina kids du har! Visst är det härligt för barnen att det för en gångs skull är riktig vinter. Men, jag gör som du och sitter helst inne och tittar ut på det vackra. Gillar inte att frysa om tårna... ;-)
  Ha det gott! Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt att det är så mkt snö. Men jag gör så jag med, kör ut barnen o så tar jag ett röj härinne o sen går man ut en stund innan det blir ok att gå in.*fniss* Egentid... ;)

  Hoppas snuvan är kortvarig, krya på dig!!

  O du jag håller med om tidigare inlägg om att ha ljus o rymd i sitt hus... Vill ha!!

  Kram på dig!

  Jeanette

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilka underbara bilder på dina fina barn.
  Jag njuter av all snö och barnen med. Synd bara att det ska vara så kallt.
  Kram Therése

  SvaraRadera
 7. Jag blir nästan lite nostalgisk när jag ser dina bilder. För mig är det barndomens tid som kommer tillbaka, Vintrarna på landet hos min kära mormor, hur hon lät mig åka i backarna på sparken och hur vi gjorde stora pulkabackar och grävde grottor, ja allt som hör vintern till. Det är så härligt att barnen får uppleva det här för det är sådant som de kommer ihåg när de blir äldre. Så fortsätt att njuta med skogen intill huset för det låter ljuvligt.
  Många kramar till en go familj.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder på dina barn! Här har sonen tillbringat hela dagen på isstadion, har bara varit hemma och ätit och dottern har varit en sväng i pulkabacken med kusinerna. Själv har jag tagit en promenad, men sedan har jag inte varit utanför dörren!:)
  Kram

  SvaraRadera
 9. fina snöbilder och fin blogg!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!