10 januari 2010

EN TJATMOSTER

10 minusgrader var det sagt att det skulle vara idag, så vi hade tänkt oss en dag i pulkabacken. Men när termometern visade närmare -20 grader bestämde jag mig för att ta en tur till Ikea istället. (Några fynd blev det, får se om de blir fotade och kommer upp på bloggen imorgon)Men även om det var kallt så var det en underbart vacker vinterdag, så på vägen dit kunde jag inte låta bli att hoppa ur bilen och fota lite!

Det här är INTE vägen till Ikea!


Jag förstår att det finns en viss risk att ni tröttnar på alla mina vinterbilder och mitt tjat om den vackra vintern :0


Men jag är ju ingen norrlänning och inte alls van vid att det faktiskt är VINTER när det är vinter! Jag tycker ju det är så vackert...


Ni får helt enkelt försöka stå ut! Imorgon lovar jag att skriva om något annat...

Kram Pernilla

12 kommentarer:

 1. Åh Ikea låter lockande....längesedan jag var där. Håller just nu på att skrapa av färg på en spegel, tidskrävande men rätt så meditativt.
  Önskar dig en fortsatt skön helg
  kram Malin

  SvaraRadera
 2. Förresten var redigerar du dina bilder,s å snyggt med den svarta ramen?
  kramkram M

  SvaraRadera
 3. Tjat? Jag älskar att se snö så eftersom vi inte har någon så tittar jag ofta på dina fina bilder. Så sluta inte och tjata...

  Ha en skön söndag! Åse

  SvaraRadera
 4. Jag tycker oxå att det är otroligt vackert med vinter och är helt tagen av att vårat land är så vackert med alla skiftningar. Men jag tycker att det är så tråkigt att de är så kallt att man inte kan gå ut och leka i snön och njuta av det. Kram

  SvaraRadera
 5. Hej vännen,

  Älskar dina vinterbilder. Jag har också lagt ut vinterfoto idag - det kanske är som du säger - vi som inte är så vana uppskatter det här vackra så otroligt mycket :)

  Ha en skön söndag - kramar!

  SvaraRadera
 6. Vaddå tjatig?
  Det är ju vackert och då ska man passa på att njuta av det.
  Kul att springa runt på IKEA va, det känner man igen inte är det ofta man kommer därifrån utan några kassar. Mitt största köp brukar vara värmeljus. Ska bli kul att se vad du inhandlat.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Hej Pernilla! Tack för titten...vad glad jag blev. Alltid kul när man lämnar ett litet spår efter sig. Så jag hittade till din fina blogg! Vilka fina vinterbilder du tagit....Visst är det vackert nu men lite väl kallt! Nästan så man blir orolig att kameran ska frysa när man ska ut o fota i vinterlandskapet. Önskar dig en skön söndag! Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Fast man vill gärna tjata om kylan, är ju inte helt vanligt att vi har så här kalla vintrar. Nilla

  SvaraRadera
 9. Jag är norrlänning (fast det kallar man sig aldrig om man bor i Norrland) men ändå inte van vid vintern på så sätt att jag accepterar den.. härdad däremot, det blir man! Låter förnuftigt att välja Ikea framför utomhusvistelse!

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder! Mycket nyfiken på dina fynd från Ikea, hoppas vi får se snart! :-)
  Ha det toppen! Kram Linda

  SvaraRadera
 11. jag står lätt ut trots att jag är van vid vinter varje år. så här vacker är vintern sällan, så klart vi måste njuta och föreviga den medan tid är.
  kram från ingela, som undrar vad du handlade på ikea... ;)

  SvaraRadera
 12. Jag tycker också mycket om det vackra Uppsala, med all snö, vi är ju inte vana att ha så här mycket snö, inte så länge i alla fall.
  Jag tycker om den här kalla lite torra luften som blir när det är så här kallt. Men när det är 5-6 plusgrader, DÅ tycker jag att det är för ruggigt!
  Du är mycket duktig med kameran!
  Ha en trevlig söndagkväll!
  Rose-Marie, Bälinge/Uppsala

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!