30 december 2009

GRANIT


Jag är så glad att vi äntligen är på rätt sida! Jag tycker det är så oerhört jobbigt att veta att det bara ska bli mörkare och mörkare. Men nu tycker jag det är lika underbart att veta att det bara kommer bli ljusare och ljusare. Jag blir glad bara jag tänker på det! :D

Men det är klart, det tar ju ett tag innan det märks nån skillnad och då är det bra att fortsätta tända alla sina ljus och lyktor! Den här korgen köpte jag på Granit i höstas och den är perfekt att förvara ljus i. Ju lättare det är att plocka fram ljusen, ju fler lyktor är det som blir tända och desto mysigare blir det!Om jag tänder värmeljus i alla lyktor och ljusstakar jag har i vardagsrummet går det åt 10 värmeljus. Varje kväll... Dessutom har jag några vanliga stearinljus och blockljus. Men det är vardagslyx man måste unna sig!


Hur många ljus tänder ni?


Kram Pernilla


6 kommentarer:

 1. Fin korg från Granit!!

  Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR med nära och kära!!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Fin korg och perfekt att ha ljus i. Vilka underbara frukostbilder du har tagit!

  Gott Nytt År och många kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Fin ljuskorg du visar! Här tänds det också mycket ljus den här tiden, fler när jag är själv hemma!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fin korg du har ljusen i.Vi har köpt ett soffbord från Ikea med låda och glas och det har jag fyllt med ljus. Vi har ingen lampa över köksbordet så ljuskronan tänder vi varje dag varje måltid och några ljus till som står på bordet för att få lite mer ljus. Men det är mest långa ljus för jag tycker att det är lite bökigt med värmesljus.

  Gott nytt år och kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. Fin blogg du har. Var hittar man mallarna som du la in dina frukostbilder i? Det blir så snyggt. Håller helt med dig, att tända ljus är vardagslyx och där snålar jag inte! Ha ett gott nytt år. /Anna

  SvaraRadera
 6. Inte riktigt tio... men många ljus går det åt, och det är ju så mysigt... i väntan på det riktiga ljuset!! Den korgen stod jag och fingrade på inne på Granit innan jul, kanske det får bli ett köp snart... Japp så får det bli!:)
  Önskar dig ett riktigt gott nytt år och tackar för en fin blogggemenskap under 2009!!
  KRAM

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!