21 november 2009

VARDAGSLYX


Idag har barnen och jag haft en riktig "mys- och vara-tillsammans-dag"!
Änligen, äntligen tittade solen fram och vi gick ut i skogen för att plocka med oss lite pysselmaterial. Jo, vi har faktiskt pysslat!! Barnen tyckte det var så roligt och trots en - för oss ovana - svårmanövrerad limpistol lyckades vi få ihop några kottetomtar och små skyltar av lera som vi stämplade bokstäver på.

Men det bästa idag var trots allt att kunna vara ute i skogen och leta kotta och mossa och granris och dessutom kunna sitta i solen på en sten och fika. Vardagslyx!

"Mamma, det här var den bästa dagen i hela mitt liv! Vi kan väl gå ut i skogen imorgon igen?"

Ibland behövs det inte så mycket...

Vill ni se fler bilder från vår dag finns de här.


Kram Pernilla

13 kommentarer:

 1. Å så härligt. Längtar nästan tills mina barn blir lite större.

  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig dag ni har haft. Det är verkligen vardagslyx. Så enkelt men ändå så uppskattat. Skönt att solen tittade fram på er.
  Ha en skön söndag!
  Kram Therése

  SvaraRadera
 3. vad mysigt ni ser ut att ha haft det, och vilken underbar kommentar!
  här är det blå himmel också idag! *älska*
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 4. Ohh så mysigt, det är verkligen LYX att få fika ute i solen denna tid på året. Hade ev. sådana planer för idag men vädret verkar inte vara med oss...

  Åse

  SvaraRadera
 5. Din stora kille kan jag tänka mig börjar tycka aattt det där med skogen kan vara tråkigt. vad kul att det blev bra. Idag ska det bli lussebak.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att vara ute i skogen. Både för oss vuxna och barnen. Ja solen var verkligen framme även hos oss här. Men vi hade naturligtvis inte tid till något skogsbesök då eftersom vår lördag gick åt till att flytta svärmor. Men vi hade desto trevligare när vi senare var bjudna på ett försenat 40-års kalas. Kom väl i säng vid tretiden i natt. Ha det så bra nu och lyxa till det så ofta du kan. Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Låter som en mysig dag i skogen, och vilken härlig respons! Att få gå i skogen med sina barn och plocka kottar och annat är verkligen vardagslyx. Man känner sig som en ny människa när man kommer hem :)

  Ha en fin dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 8. Hej Nilla!

  Å va härligt det ser ut! Önskar att jag också hade kommit ut igår men då gick hela dagen till kalas förberedelser :) Och idag ösregnar det igen :(

  Så inspirerande bilder du visade i förra inlägget - gillade dem jättemycket!

  Ha en go söndag - kram Camilla

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar kommentar!! Och jag tror på och förstår orden... det är just sådana enkla vardagsstunder som är de skönaste!!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Visst blir det alldeles för sällan,men skogsutflykt blir alltid uppskattade av stora och små.Ni ser ut att ha haft lika fint som oss i igår,solen visade sig.Toppen härligt att få tanka lite sol.
  Annica

  SvaraRadera
 11. Det är ofta det helt oväntade som etsar sig fast...som är det roligaste!
  Visst var det härligt igår!!!!
  kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 12. Härligt Nilla. Hoppas få se nån tomte här på bloggen nån dag...Kram

  SvaraRadera
 13. Vad härligt! jag var i skogen ett tag i dag. Håller med dig om att det är vardagslyx. Riktigt ruskigt underbart faktiskt!
  Härliga bilder!

  kramis Lisa

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!