23 november 2009

PÅ ÖNSKELISTAN...

Jag vet inte vad det är, men den grå himlen och detta eviga regnande håller på att göra mig tokig! Jag har visserligen aldrig gillat hösten speciellt mycket, men jag kan inte komma ihåg att jag tyckte det var så HÄR hemskt! Vad ska man göra!?!

Så kom jag plötsligt att tänka på julen 2004 när jag fick en spa-weekend i julklapp av en av mina bästa vänner. Vilken fantastisk, helt underbar julklapp! En helg i januari var vi iväg till Sandvik gård, där de har Ladies´spa. En helt underbar upplevelse i vacker miljö med fantastisk god mat och sköna behandlingar.
Det var första gången jag var på spa och hittills den enda. Men jag hoppas att det kan bli ändring på det! Även om det inte hinns med nu i november, så är ju bara själva tanken lite uppiggande. Tänk om man skulle ta och önska sig ett spabesök i julklapp - vad tror ni om det?
Är det någon som varit på något härligt spa som ni kan rekommendera? Behöver inte nödvändigtvis vara en hel weekend, men gärna med möjlighet till en övernattning i alla fall.

Åh, nu kom jag just på en sak... Det kanske är bättre att ge bort en sådan present själv, istället för att skriva upp den på önskelistan. Personen i fråga behöver så klart sällskap och på så sätt kan man vara mer säker på att verkligen komma iväg ;)

C läser aldrig min blogg, men OM han gjorde det skulle han veta att han inte behöver skriva någon önskelista i år...Kram Pernilla

6 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt det lät.
  Näe, tyvärr har jag inget att rekommendera.
  Är dålig på att unna mig sådant:(

  Há det gott!
  kramis

  SvaraRadera
 2. Ja du Pernilla det var en strålande idé det där med att ge bort en spahelg.
  Precis min stil. Ge bort det du vill uppleva själv och spela helt oförstående när dom påstår att du gjort detta för din egen skull ha ha. Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Hej Pernilla!

  Låter alldeles underbart - skulle också vilja komma iväg på något sådant där nu...vilka fanastikt härliga bilder! Undrar om inte min man också önskar sej det i julklapp? :)

  Kram till dej!

  SvaraRadera
 4. Hej o hå vilka härliga bloggar man kommer in på när man surfar runt... NU vet jag vad jag skall önska mig i födelsedagspresent... TACK!! för tipset.. mmmmm ....
  Ingela

  SvaraRadera
 5. Hej Pernilla!
  Åh vad härligt om man skulle få en spavistelse i julklapp:) Har faktiskt aldrig varit på någon själv!

  Tycker det vore en utmärkt julklapp att ge till din man, hihi, Då kommer han ju att vilja ta med sig någon dit;)

  Ha en härlig dag!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Vad trevligt att hitta hit! Det ser helt underbart ut på dina bilder. Där fick jag ett bra tips på vad jag borde ge min man till julklapp. Man får inte vara dum ;o) Ha en skön kväll!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!