20 oktober 2009

INSPIRATION

Barnen är i säng, jag sitter ensam framför brasan och njuter. Nu ska jag ha en härlig stund framför datorn och kika runt till er andra och se vad ni har för er! Det finns så många fina bloggar och så många fina människor som ger mig så mycket inspiration.


På senaste tid har jag fått mycket inspiration att börja fota igen. Det är så många av er som är så duktiga och vissa har tom kommit så lång att det startas företag. Era bilder får mig att tänka på nya sätt när det gäller fotografering och jag ser och tänker i bilder hela tiden, vad jag än gör. Det är så roligt! Tack för er inspiration!


Men även det som skrivs i olika bloggar kan vara inspirerande. Och nu menar jag i första hand faktiskt inte inredning, utan ännu viktigare saker ;) Som t.ex det här med att sänka kraven på sig själv, att leva i nuet och njuta av det lilla. Jag tycker det kan vara svårt ibland, men jag inspireras och påminns av er andra bloggare. Tack, det behöver jag!


Jag har också märkt att man kan lära sig saker genom att titta runt på olika bloggar. Jag har nämligen lärt mig att att "hoppa i löven" egentligen betyder ta vara på dagen, lev i nuet och NJUT !


Det försöker jag tänka på lite oftare och härom dagen var jag ute med barnen och gjorde just det :)Kram Pernilla

7 kommentarer:

 1. Oj nu blir jag avundsjuk, vilka vackra bilder tu tar. Måste nog skaffa en kamera i alla fall. Fortsätt så. Sa du att du gör om bilderna i photoshop?

  SvaraRadera
 2. Hej söta du för dina rader!! Vilka jättefina bran du har..sen är du ju duktig på att fota med!!!!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej Nilla!
  Vilket härligt inlägg! Superfina foton du tagit:)

  Ha en skön eftermiddag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Underbara höstbilder... Älskar att gå i löven om hösten när de är så där frasiga så det prasslar. Ser ut som riktigt prassliga löv på dina bilder.

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Fina bilder och tänkvärda ord!
  Jag har precis satt upp väggordet:
  Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag.
  Ser det varje dag nu. Tycker om det jättemycket. Há det gott
  kramis

  SvaraRadera
 6. Har ni lagt nytt golv i sovrummet? Jag spetsar öronen för jag är själv i golvbeslutartagen och tycker det är såå svårt. Vad har ni lagt in för något???

  Vilka fint inlägg och vilka underbara bilder! Att leva livet lika intensivt, glädjefyllt och nyfiket som ett barn är mitt motto! Att hoppa i löv, göra snöänglar, baka så att hela köket ser ut som ett bombnedslag det är livskvalité!!!

  Kram
  Karolina

  SvaraRadera
 7. Du har så rätt...man blir så inspirerad av alla bloggar foto,tankesätt,inredning,skrivkonst....väldigt utvecklande på alla sätt att blogga. Bloggar man inte så är det nog svårt att förstå sig på den här världen.....
  Underbara höstbilder du visar idag....det temat kör jag också på idagens inlägg,
  kramis Anne-Lee

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!